Coaches

Kevin

Kevin Velghe - OOIGEM

Je denkt er aan om gitaar of basgitaar te spelen? Je bent bij Kevin aan het juiste adres. Hij leert je alles van het begin tot in een ver gevorderd stadium. Je proeft er van een brede waaier aan stijlen: pop tot rock, van funk tot blues en metal. De ideale coach om de volledige basis van jouw instrument te beheersen.

Wielsbeeksestraat 50
8710 OOIGEM

 
David

David Courtens - DEERLIJK

Zowel beginnende als gevorderde drummers die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen kunnen bij David terecht. Kies je voor een brede algemene aanpak of focus je liever op een specifiek genre of technieken? Hij stippelt samen met jouw je traject uit, zodat je iedereen in ‘no-time’ versteld doet staan!

Engelstraat 1
8540 DEERLIJK

 
Jean-Luc Demurie

Jean-Luc Demurie - INGOOIGEM

Wil je de passie voor gitaar ontdekken en zoek je meer dan louter informatie en het instrument bespelen? Jean-Luc kan voor jou de ideale gids zijn op jouw pad binnen de wereld van gitaarmuziek. Zijn filosofische kijk op liedjes om ze gevoelsmatig te spelen is zijn handelsmerk.

Blommestraat 8
8570 INGOOIGEM

 
Jérémie.png

Jérémie Vrielynck - DEERLIJK

Zie je jezelf professioneel op grote podia zingen of hou je het liever klein met het favoriete nummer van jouw idool? Jérémie is onze zangcoach die je op elk niveau weet te coachen. Met de diverse professionele ervaring in zijn rugzak staat hij te popelen om van jou een betere zanger te maken.

Kruisputstraat 8
8540 DEERLIJK

 
 

kabaal-coach worden?

Lijkt het jou iets om KABAAL-coach te worden?
Contacteer ons en we komen bij jou langs op gesprek!